FITMOM

FITMOM

LEKKER IN JE VEL ZITTEN!
In the Club haalt iedereen het beste uit zichzelf, zowel mentaal als fysiek. Fit, sterk en flexibel blijven tijdens je zwangerschap maar ook erna, dat is wat wij je bieden met ons nieuwe platform FITMOM! We hebben 4 prachtige producten voor je. Lees hieronder snel verder.

FITMOM

Veel vrouwen willen gedurende de zwangerschap blijven sporten en na de bevalling zo snel mogelijk weer fit zijn. Een zwangerschap en bevalling vragen echter heel wat van je lichaam. Het is dan ook verstandig om voldoende rust te nemen en het sporten tijdens en na je zwangerschap verantwoord aan te pakken.

Bij FitMom ben je op de juiste plek! Onze trainster Saskia is een pre- en postnataal fitness specialist en zorgt ervoor dat je fit en sterk blijft tijdens je zwangerschap. Ze helpt je na de bevalling met opbouwen van kracht en uithoudingsvermogen. Als je bevallen bent kan je meedoen vanaf 6 weken na een vaginale bevalling en 8 weken na een keizersnede.

Waarom meedoen aan FitMom?
Als je tijdens je zwangerschap of na je bevalling wilt sporten en niet weet waar je rekening mee moet houden, kunnen er blijvende lichamelijke klachten ontstaan. Zoals klachten aan de bekkenbodem ( bijvoorbeeld ongewild urineverlies tijdens inspanning) of een lichte diastase (wijking van de buikspieren). Een verzakking of prolaps is ook een nare klacht die kan ontstaan door verkeerd trainen.

Om dit te voorkomen hebben je buikspieren en bekkenbodemspieren tijdens en na de zwangerschap extra aandacht nodig. Als je buikspieren na de bevalling nog niet hersteld zijn of je bekkenbodemspieren nog niet sterk genoeg zijn is het van belang daar éérst aan te werken. Tijdens de FitMom trainingen wordt hier door middel van verschillende oefeningen aandacht aan besteed.

Wanneer?
Iedere zaterdag van 9.30-10.30 uur.

Locatie:
Wijde Wellen (voor hotel Monopole) Harderwijk.

Kosten:
€ 44,95 per maand voor 4 lessen.
Gratis 1e proefles!

of:

€ 67,95 per maand voor 4 lessen FitMom én
4 lessen Zwangerschapsyoga.

1X PER WEEK FITMOM, FITMOM NEXT, ZWANGERSCHAPSYOGA
ONBEPERKT FITMOM, FITMOM NEXT, ZWANGERSCHAPSYOGA
FAQ items aan het laden...

CORE RESTORE PROGRAMMA

Een indoor small-group training waarbij je werkt aan het herstel van het spierkorset en de buikspieren. Uiteraard is er ook aandacht voor de (mogelijke) diastase en werk je aan een solide basis om op door te bouwen. De cursus is bedoeld voor alle moeders die recent bevallen zijn (vanaf 4 weken na een vaginale bevalling en 6 weken na een keizersnede) maar ook voor moeders die nog niet eerder gesport hebben na hun bevalling. Daarnaast is de cursus geschikt voor moeders met een (blijvende) diastase of wanneer ze specifiek aandacht willen besteden aan de buikspieren.

In de eerste en vijfde les wordt een diastase check gedaan en is er ruimte om doelen en voortgang te bespreken. Na het 5 weekse Core Restore cursus kun je blijven sporten bij ons middels een maandabonnement, en instromen in de FitMom groep of de FitMom Next groep afhankelijk van je herstel. De cursus bestaat uit 5 lessen.

Wanneer?
Informeer naar de beschikbare data

Locatie:
The Club Harderwijk
Je kan/mag je baby meenemen naar de training!

Kosten:
€ 87,50 voor 5 lessen

5 LESSEN CORE RESTORE CLINIC

FITMOM NEXT

Je bent minimaal 4-5 maanden geleden bevallen en klachtenvrij maar de overgang naar je reguliere sport is nog te groot? Of weet je nog niet zo goed welke sport je wil doen/oppakken maar wil je wel verantwoord werken aan kracht en uithoudingsvermogen? Kom dan meetrainen bij de FitMom Next groep! Tijdens deze training gaan we verder bouwen aan je kracht en uithoudingsvermogen en starten we met high impact. Het is dan ook raadzaam om van tevoren langs een bekkenfysio te gaan om te laten beoordelen of je lichaam al voldoende hersteld is.

Elke week is de training uitdagender en verleg je je grenzen. Er is afwisseling tussen in- en outdoor training, Supercharge (circuit training) en er is speciale aandacht voor het oppakken van hardlopen na de bevalling. Kortom, kom lekker mee sporten in deze groep met andere moeders!

Wanneer?
Op de woensdagavond van 20.00 – 21.00 uur.

Locatie:
The Club in Harderwijk.

Kosten:
€ 44,95 per maand voor 4 lessen.
Gratis 1e proefles!

1x PER WEEK FITMOM NEXT
ONBEPERKT FITMOM NEXT

ZWANGERSCHAPSYOGA

Zwangerschapsyoga is gebaseerd op traditionele yoga, bestaande uit een mix van specifieke asana’s, pranayama en ontspanningstechnieken. De houdingen die we tijdens de zwangerschap gebruiken, zijn een mix van dynamische en ontspannende bewegingen. Zwangerschapsyoga brengt rust, kracht en balans in het avontuur van zwangerschap en de les neemt de yogahoudingen aan voor elke fase van de zwangerschap. Deze les wordt gegeven door Eva. Zij is Yoga docent en heeft daarnaast een specialisatie in prenatale yoga. Vinyasa (200 hrs) en Prenatal Yoga (85 hrs).

Wat je gaat doen tijdens zwangerschapsyoga;

Ademhalingstechnieken
Ontspanning
Versterken van de spieren welke ondersteunend zijn voor je groeiende baby
Relaxen
Self-care
Vergroten van je ademcapaciteit
Een band opbouwen met je baby
Bewustwording creëren voor je veranderende lichaam
Aandacht geven aan je bekkenbodemspieren
En nog veel meer…

Vanuit de Yoga filosofie wordt geschreven dat een zwangere vrouw met uiterste zorg en voorzichtigheid verzorgd en behandeld mag worden.
Zwangerschapsyoga geeft de moeder tijd die ze verdiend om te genieten.

Wanneer?
Op de donderdagavond van 19.00-20.00 uur.

Locatie:
The Club Harderwijk

Kosten:
€ 44,95 per maand voor 4 lessen.
Gratis 1e proefles!

1X PER WEEK ZWANGERSCHAPSYOGA
ONBEPERKT ZWANGERSCHAPSYOGA

FITMOM RUNS

Hardloopcursus van 12 weken voor beginners waarin we werken naar het lopen van een afstand van 5 km. In deze cursus leer je hoe je na je bevalling het hardlopen weer kan oppakken of hiermee kan beginnen. Deelname is vanaf 4-6 maanden na de bevalling.

Wanneer?
Informeer naar de beschikbare data.

Locatie:
The Club Harderwijk

Kosten:
€ 134,95 voor 12 weken

FITMOM RUN CLINIC

All eyes on you! Jij bent het middelpunt.

Exclusieve vitality boutique gym voor een fitte body én gezonde mindset.

Join the Club!