FITMOM

FITMOM

LEKKER IN JE VEL ZITTEN!
In the Club haalt iedereen het beste uit zichzelf, zowel mentaal als fysiek. Fit, sterk en flexibel blijven tijdens je zwangerschap maar ook erna, dat is wat wij je bieden met ons  platform FITMOM! We hebben 3 type trainingen voor je. Lees hieronder snel verder.

FITMOM – tijdens zwangerschap en daarna

Veel vrouwen willen gedurende de zwangerschap blijven sporten en na de bevalling zo snel mogelijk weer fit zijn. Een zwangerschap en bevalling vragen echter heel wat van je lichaam. Het is dan ook verstandig om voldoende rust te nemen en het sporten tijdens en na je zwangerschap verantwoord aan te pakken. Bij FitMom ben je hiervoor op de juiste plek! Onze trainster Saskia is een pre- en postnataal fitness specialist en zorgt ervoor dat je fit en sterk blijft tijdens je zwangerschap. Ze helpt je na de bevalling met opbouwen van kracht en uithoudingsvermogen. Als je bevallen bent kan je meedoen vanaf 6 weken na een vaginale bevalling en 8 weken na een keizersnede.

Waarom FitMom?
Als je tijdens je zwangerschap of na je bevalling wilt sporten en niet weet waar je rekening mee moet houden, kunnen er blijvende lichamelijke klachten ontstaan. Om dit te voorkomen hebben je buikspieren en bekkenbodemspieren tijdens en na de zwangerschap extra aandacht nodig. Als je buikspieren na de bevalling nog niet hersteld zijn of je bekkenbodemspieren nog niet sterk genoeg zijn is het van belang daar éérst aan te werken. Tijdens de FitMom trainingen wordt hier door middel van verschillende oefeningen aandacht aan besteed.

Wanneer?
Maandag: 20.00 tot 21.00
Woensdag: 19.00 tot 20.00

Locatie:
The Club, Waltorenstraat 5b

Tarieven:
1x per week FitMom: € 50,- per maand
2x per week FitMom: € 75,- per maand
Gratis 1e proefles!

FAQ items aan het laden...

CORE RESTORE – herstel je buikspieren

Met een kleine groep vrouwen werken we in 5 weken aan het herstel van het spierkorset en de buikspieren. Uiteraard is er ook aandacht voor de (mogelijke) diastase en werk je aan een solide basis om op door te bouwen. De cursus is bedoeld voor alle moeders die recent bevallen zijn (vanaf 4 weken na een vaginale bevalling en 6 weken na een keizersnede) maar ook voor moeders die nog niet eerder gesport hebben na hun bevalling. Daarnaast is de cursus geschikt voor moeders met een (blijvende) diastase of wanneer je specifiek aandacht wil besteden aan de buikspieren.

Diastasecheck:
In de eerste en vijfde les wordt een diastase check gedaan en is er ruimte om doelen en voortgang te bespreken. Na 5 weken kun je blijven sporten bij ons middels een maandabonnement en instromen in de FitMom groep.

Wanneer?
Informeer naar de beschikbare data via info@theclubharderwijk.nl. We starten regelmatig bij vier à zes nieuwe aanmeldingen. De trainingen zijn op maandagen van 19.00 tot 20.00.

Locatie:
The Club, Waltorenstraat 5b
Je kan/mag je baby meenemen naar de training!

Tarieven:
€ 92,50 voor 5 lessen

FITMOM RUNS – start met hardlopen

Fan van hardlopen? Doe mee aan FitMom Runs! In een cursus van 12 weken werken we met een gezellige groep naar het lopen van een afstand van 5 km. Je leert hoe je na je bevalling het hardlopen weer kan oppakken of hiermee kan beginnen. Deelname is vanaf 4-6 maanden na de bevalling.

Wanneer?
Informeer naar de beschikbare data via info@theclubharderwijk.nl. We starten regelmatig met een nieuwe club vrouwen, zodat iedereen zoveel mogelijk op hetzelfde niveau instroomt.

Locatie:
The Club, Waltorenstraat 5b

Tarieven:
Eenmalig € 140,- voor 12 weken

All eyes on you! Jij bent het middelpunt.

Exclusieve vitality boutique gym voor een fitte body én gezonde mindset.

Join the Club!