PERSONAL TRAINING

PERSONAL TRAINING

Welcome to the Club!
All eyes on you.

All eyes on you! In the Club krijg je personal training om jezelf beter te voelen, sterker te worden en je lifestyle aan te passen om lekker in je vel te zitten. We maken een afspraak, hebben een uitgebreide intake en bespreken je doelen. Wat kunnen we snel realiseren en waar mogen we de tijd voor nemen? We hebben een commitment naar elkaar en bewaken wekelijks het proces. Je progressie zal je snel voelen. Zowel fysiek als mentaal merk je vooruitgang en we blijven je uitdagen om jezelf te verbeteren. 

The Club is een luxe Boutique Gym met regendouches, privacy en kwalitatieve hoge producten. We hebben er alles aan gedaan om je thuis te laten voelen. We maken graag, geheel vrijblijvend een afspraak met je. Waarin wil jij een betere versie van jezelf worden? 

Tarieven: 
Je betaalt € 65,- per training, dit wordt wekelijks automatisch geïncasseerd.  
Je kunt er ook voor kiezen om een automatische incasso per vier weken af te spreken. Dan betaal je € 62,50 per training. Wil je jaarlijks een factuur voor een heel jaar wekelijks trainen? Dat kan ook! Per training betaal je dan € 60,- 

Duo training of small group 
Liever samen trainen? Met een vriend/vriendin, wat collega’s of je buurvrouw? Onze personal trainingen kun je uitbreiden tot een duo training of small group training. Informeer naar de mogelijkheden! 

FAQ items aan het laden...

All eyes on you! Jij bent het middelpunt.

Exclusieve vitality boutique gym voor een fitte body én gezonde mindset.

Join the Club!