YOGA

YOGA

Welcome to the Club!
All eyes on you.

In the Club hebben we een mooie varieteit aan yoga vormen. Bekijk hieronder ons aanbod, zo is er voor ieder wat wils; van de beginnende yogi tot aan de gevorderde. Er zijn voldoende matjes, plaids en bolsters aanwezig. Overleg met de docent welke yoga vorm het beste bij je past. Voor de les is er tijd voor een gezellig kopje thee.

VINYASA YOGA les door Alicia.
Vinyasa is een dynamische vorm van yoga. We gaan vloeiend van de ene houding naar de andere en volgen daarbij onze adem. Het is een pittige yoga stijl waarin we werken aan kracht, lenigheid, balans en uithoudingsvermogen. Altijd met respect voor de grenzen van ons lichaam. Deze les is iedere zaterdag van 09:00 – 10:00 uur.

YIN YOGA les door Alicia.
Yin yoga is een zachte, langzame, meditatieve vorm van yoga. In houdingen die we langere tijd aanhouden stimuleren we gewrichten, bindweefsel, ligamenten en botten, en kalmeren we het zenuwstelsel. We laten de energie, chi, weer stromen en gaan op zoek naar rust in ons hoofd. Het is een fantastische tegenhanger van de drukte van de dag. Deze les is iedere zaterdag van 10:30 – 11:30 uur.

YIN YOGA les door Noëlla.
Ontspanning na inspanning zo kun je deze les op de donderdag avond typeren. We starten de les met een ademhalingsoefening zodat je de dag even kunt loslaten. Gevolgd door een rustige yoga flow gecombineerd met asana’s. We eindigen met de savasana om helemaal ontspannen opgeladen huiswaarts te keren. Deze les is iedere donderdag van 19:30 – 20:30 uur.

HATHA YOGA les door Puck.
Puck haar yoga stijl is hatha: een fijne rustige balans tussen yin en yang energie! Haar lessen bevatten vaak een ‘flow to slow’ sequentie om helemaal in verbinding te komen met je mind&body🧘‍♀️ Goed begin van de week lijkt ons! Deze les is iedere maandag van 20:00 – 21:00 uur.

 

CLAIM HIER JE GRATIS PROEFLES
FAQ items aan het laden...

BEKIJK HIERONDER ONZE ABONNEMENTEN/STRIPPENKAARTEN VOOR JOUW YOGA LESSEN:

YOGA 1 x PER WEEK
YOGA ONBEPERKT
YOGA STRIPPENKAART

All eyes on you! Jij bent het middelpunt.

Exclusieve vitality boutique gym voor een fitte body én gezonde mindset.

Join the Club!